• トップ > ニュース > アスンシオン国立大学と学術交流協定の更新ならびに国際シンポジウムを開催しました

2019年10月25日

カテゴリー:その他のお知らせ

詳細につきましては横浜国立大学公式ウェブサイト掲載記事をご覧ください。

Renewal of the Academic Exchange Agreement between Asunción National University and Yokohama National University – 2019 International Symposium.
Click Here For More Info.
Yokohama National University Website